Friday, May 20, 2011

Movie dengan Sountrack Terbaek!

Ini lagu paling best dalam movie ni...She's Got U High... terbaek ah..buat masa sekarang ni,sebab baru discover la kan, ni la lagu yang kudengar sehari-hari....best bunyi gitar dia main tu..terbaek ah!http://www.emocutez.com

Ini trailer movie tersebut, tajuk movie tu 500 Days of Summer:-



So sweet~~



Seperti di intro di awal filem, berbunyi lebih kurang begini,


This is not a love story, it's a story of boy meets girl...

Memang cerita dia best sangat-sangat, walaupon ending dia ada orang kata bapak sedih, tapi aku tak rasa sedih pon...

Yang aku nak mention kat sini lagu-lagu yang difeature sbg soundtrack dia memang terbaik, korang leh check them out di sini !!

Di sini aku share some of my favourite songs in the movie, layanz~http://www.emocutez.com






Yang last ni dari movie dia...more about the movie sila klik sini!

This movie is worth watching, touching dan memang must watchlah! tahun 2009 punya,dok cari-cari adik baru download,aku pon baru tengok and perghhh best giler!!http://www.emocutez.com

1 comment:

  1. tens komen entri HH .. Hhehe.. wah banyaknya video dia upload.. keh3..

    ReplyDelete

Bacalah walaupon senyap-senyap..Thanks kalau sudi komen