Friday, September 9, 2011

Ustazah Bahiyah VS Sepah!!

Derrrr...ape derr.... tajuk propa..haha takde takde...blog gua bersih 3.0 punyer...http://www.emocutez.com




Aiseh aku baru discover video ni kat Youtube, program Semanis Kurma... Ustazah Bahiyah jemput Shuib Sepah beb... pi la klik, kasi view banyak sikit.. (bukan aku pon yang post video tu)


Haha tengok sporting tak sporting ustazah kesayangan aku yang comel manja ni... "kita tak kecik ati kan ling kan??" ala manjanyer... http://www.emocutez.com

Dulu kalau korang layan Maharaja Lawak... ada minggu 12 punyer... aku tengok balik kat Youtube banyak gak komen marah-marah Jepp ni imitate Ustazah Bahiyah... menghina la ape la.. aku minat ustazah ni, tapi aku sendiri tak rasa offended pon tengok lawak tu... Namun begitu hati kecilku ada gak tertanya-tanya, ustazah ok ke Jepp wat camtu?

Aku dok masuk page dia tengok kot-kot ada dia wat entry berkecil hati ke ape ke.. takde jumpa la plak..tapi klu aku cari kat blog orang lain ada la jumpa gak siap screenshot page FB ustazah lagi, tu pon lepas aku da jumpa video ni baru aku jumpa, hehe ...video ni aku discover ari ni sedang aku dok melayan video Youtube..amazing la...(tarikh upload 10 Ogos 2011)
Ustazah Bahiyah memang cool la..tak macam ustazah lain yang nak melenting, nak guna kuasa politik dia la ape la..macam suatu ketika dulu punya kisah.. huh http://www.emocutez.com

Ni re-cap la kot-kot ada sesapa yang tak tahu apa kejadahnyer aku citer ni, ni video lawak Sepah yang killer abeh tu yang ada unsur-unsur Semanis Kurma tu..tergolek aku depan TV tengok live ari tu...



Semputttttttttttt............haaaaaaaaaa.....http://www.emocutez.com


Lawak kan kan? kalau korang rasa tak lawak an, sorry to tell u bro, unfortunately u had lost ur sense of humour... go find it back bro!! http://www.emocutez.com

2 comments:

  1. ustazah bahyah n suami beliau tu exstudent skolah saya dlu.. hehe..

    mmg minat gila dgn cara pnyampaian ustazah tu..

    ReplyDelete
  2. oh ye ke? kalau encek solihin yang berceramah camne la agaknya cara penyampaian tu yek, ada manja2 mcm ustazah gak tak? hehe

    ReplyDelete

Bacalah walaupon senyap-senyap..Thanks kalau sudi komen