Thursday, October 6, 2011

Hijab Tak Boleh, Bogel Boleh?

Kita mulakan dengan...

Ustaz minat fotografi tuh..
Ahaks~ sapo la ambo ni nak tuleh pasal Ustaz Azhar yang feymes ni....http://www.emocutez.com Beliau base kat ganu, ambo kenal dia kot Youtube... ambo kan minat melayari Youtube hehe..

Sekali tengok ceramoh dia yg kelako tu je ambo terus menjadi minat kat beliau nih.. Actually ambo tak sure la ambo ngah cakak ganu ke klate ke nogori ke ni..ambo boh je..ahahaha~
Kemah kemain jejaka idaman ambo ni..haha
Haa ni lak gamba profile pic dia yang aku rasa super imposed..tak kesah la..beliau memang best lah sedia adanya..

Aku ni takda la idea sangat nak nulih pasal dia pong, sebenarnya nak share beberapa gamba ni, di mana yang pertama punya gamba ni dari profile dia, yang membuatkan ku terpikir sejenak, eh ada betul nya, eh ada maksud tersiratnya, eh itu agenda mereka sebenarnya.. eh eh eh dan eh lagi..eh marahnyer..http://www.emocutez.com

betul dok?

Betul kan apa dia tulis tu? Awek seksi tak hengat dalam video music Pitbull dipoja-poja.. dalam video muzik Eminem awek topless dicensored ramai komen pehal nak censored-censored,mende kecik je kot,cam tak biasa... Series The Playboy Club dicancelkan tayangannya di NBC bebaru ni sebab... well tu kan THE PLAYBOY CLUB... bukan sepatutnya CD dia dijual senyap-senyap di balik langsir hitam atau secara soksek soksek secret code ngan tauke cina saja ka? Itu pon ada komen-komen cakap tak patut cancel la, cerita best la konon, the big KONON here.. nak tengok aweks-aweks berekor bunny tu golek-golek ngaku je la.. http://www.emocutez.com
Oii oii ape aku melalot ni...

Haa kan kan? Awek nak seksi terlondeh bagai di sokong-sokong... bila nak tutup-tutup... boleh plak ada undang-undang melarang.. der apa der??  Kalau dah ada hak dan kebebasan berbogel, apasal tade plak hak dan kebebasan nak bertutup? Why meh? http://www.emocutez.com

Sebenarnya aku nak tuleh lam bahasa omputeh... tapi idea tak mari sangat ni.. nanti la aku redo..hehe.. Jadi sebagai starting ni, untuk rakyat Malaysia je la dulu...Renung-renungkan dan selamat beramal...
erti kebebasan...
The lalats represent the perverts (non-pervert pon klu terbukak, nak jugak)

Born this way babes! 



Enjoy the video, Hiba (the woman in niqab) had showed what a real Muslim woman is...

Artistic? Sarcastic? Pathetic?

Dia wakilkan aku ni..


P/s= gua takde la terer sangat bab agama ni, sebab tu gua tak tulih pasal tuntutan agama ke hukum hakam kat sini, gua cuma nak tulih pasal pandangan gua tentang oppression against Muslim women in hijab...yang paling gua pelik LGBT is defended and supported more greatly nowadays, ironically!! Thanks to Lady Gaga prftttt~...Born this way lah sangat...Apa kejadahnyer lah hai global global...
Bendera keagungan beliau .. duh!

5 comments:

  1. nice entry...fly here from aidid...

    ReplyDelete
  2. @blogtilldrop...thx kerana sudi menyinggah disini ye..hihi segan plak dgn blog yg tak seberapa ni..
    @mardia.. betol2 je ke? minat lady gagap lagi?

    ReplyDelete
  3. minat lagu jaa...lagu ja..tu pon download illegaly besides 1st album dia...kwang3 xpaham lirik dia pon..xamek siyes lirik dia..so jgn marah madiaaa aaaa

    ReplyDelete
  4. ingat lg psl seksualiti merdeka few months lepas?..hate to see that marina mahathir and maria chin abdullah defend kaw2 LGBT nie. fine if they're non muslim cam ambiga,that chinese guy phang whatever his name is,tp nie org islam. freedom konon...

    ReplyDelete

Bacalah walaupon senyap-senyap..Thanks kalau sudi komen