Tuesday, December 20, 2011

Jealous dan Dengki yang Melanda Diri ini..

Tajuk tah pape...http://www.emocutez.com


Kenapa tajuk sedemikian rupa? Tu tengok video tu... wawahhh bertuah betul pompuan comel ni, mentang-mentang comel sampai dapat laki best propose dia dengan cara yang jugak best camtu..hishhhh hissshhhhh dengki dengki!!! http://www.emocutez.com


CHOP CHOP!!
Gua gurau je hihi... yelah jauh di sudut hati memang tipu la kalau cakap aku tak dengki... ni da macam lam drama kot.. sampai da timang cucu sok pon dorang mesti terkenang-kenang saat manis bagaimana bermulanya kisah chenta dorang yang sangat barakah ni.. bertuah badan...http://www.emocutez.com

Tak pasal-pasal je korang glamer eh..tapi memang patut glamer pon.. Moga-moga dicontohi ramai..
Dan kepada anda berdua (yang mesti tak mengenali diri ini, maklum la da glamer,hihi) semoga kekal bahagia ke anak cucu.. Dena oi, you are living the best dream a girl could ever live in..or even dream of.. darn http://www.emocutez.com

2 comments:

Bacalah walaupon senyap-senyap..Thanks kalau sudi komen