Saturday, April 23, 2016

Penantian Suatu Penyeksaan-Pengurusan Birokrasi Yang Lembab

Salam uoolllzzz..rakyat malaysia amacam? Aku cuma boleh ucapkan selamat menghadapi bullshit from dearest PM..if u know what i mean hahaha

Pendek je entry ini..currently I am waiting for a local public university to process my application to do my doctorate program. My future supervisor a.k.a a lecturer at the university had informed me that the school or faculty dah approved my application untuk consideration tapi institusi pengurusan pelajar prasiswazah masih belum keluarkan lagi offer letter. It's been 2 weeks. Malas nak call lagi, banyak alasan, mengabiskan kredit je. Lembab betul staff admin public university ni..kalau call tanya dia salahkan faculty la, orang tu la, department ni lah..Eat blind salary orang putih kata..


1 comment:

Bacalah walaupon senyap-senyap..Thanks kalau sudi komen