Sunday, April 24, 2011

I ♥ Sabah


Tanggal 11 April 2011, aku menerbangkan diri ke KK,Sabah, bersama seorang teman, yang nak pulang ke kampung lamannya di Tuaran.http://www.emocutez.com

Sebok-sebok je aku ikut tanpa sebarang plan, sebab teringin for the 1st time sampai Sabah, kecik-kecik dulu mana mampu..huhu..http://www.emocutez.com

Sampai sana aku menumpang rumah rakan sekerja kat Kinarut, 1 malam je, lepas tu disebabkan tentative terbantut , sambung bermalam di Tuaran pula sampai hari terakhir ;16 April. Penceritaan lebih lanjut kurang menarik dibuat dalam bentuk teks (malas nak taip je sebenarnyer), sila tonton video ini yang akan menunjukkan rentetan percutian "jalan-jalan terbantut" ini , tadaaaa http://www.emocutez.com


All in all, Sabah is a nice place to visit, even to stay; for its beautiful beaches,islands and mountains. I'll visit you again for sure!!(nak panjat kinabalu bah, tak cukup stamina lagi nih)  http://www.emocutez.com

1 comment:

Bacalah walaupon senyap-senyap..Thanks kalau sudi komen