Friday, July 29, 2011

Birthday Beliau

Salam Ramadhan…
Aiseymen, tak banyak idea nak memblog ni, dok baca blog orang je…
Julai da lepas, da nak masuk bulan  Ogos pon, seelok masuk bulan Ogos ni, Ramadhan yang mulia pon bermula.. 

Lega tuk orang yang da habes ganti puasa ni http://www.emocutez.com

Bagi yang tak habeh jangan panik2,silalah bayar fidyah yek..
http://www.emocutez.com
Tanggal 17 Julai yang lepas (ewah), aku dan teman serumah meraikan besday salah sorang teman serumah kami…kami celebrate dengan berjalan-jalan je..malam tu pi lepak airport tengok kapal terbang mendarat…Penat gak la tunggu dekat setengah jam baru ada sebijik..tapi lepas sebijik tu, selang tak sampai 5 minit lagi sebijik mai mendarat lagik..ah suka la!http://www.emocutez.com
Aku tadak kamera DSLR yg power2 tu nak snap memalam gegelap, pic2 siang je la ada..huhu


Birthday gurl kat tengah2 tu dok conquer pop corn kat dia sorang

Ucapan khas untuk beliau

penang bridge,sang burung (burung ape?) dan kuning itu bukan Yuna

Udang anorexia yang ambil masa 5 minit nak kupas,telan 5 saat je..

Kapal terbang yang menuju ke airport yg berdekatan


Cubaan menolak mangsa jatuh tadi untuk jatuh sekali lagi..
http://www.emocutez.com

Bawah-bawah ni disertakan perasaan terharu biru beliau terhadap kami yang penyayang ini..



Haha sebab dia paling muda,asyik kena buli jela..hihihi...
Menjelang malam tu, kami serang dia masa dia nak tido dengan lomok bedak banyak-banyak kat muka dia..kira sopan la tu, tade nak bazir-bazir telur bagai macam pengotor je...kami kan gadis2 melayu terakhir..happening-happening jugak tapi beringat-ingat la kan, kita bukan orang puteh,tak cukup puteh pon!!  http://www.emocutez.com
Akhir kata dari gadis melayu terakhir ini (ceh!),
Semoga Atin berbahagia dan dimurahkan rezeki..amin~~http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

0 comments:

Post a Comment

Bacalah walaupon senyap-senyap..Thanks kalau sudi komen