Friday, May 29, 2015

A Break from Writing

Well I am in the middle of completing my final semester's assignment..just nak share my playlist when I am writing or reading..


And once in a while..

Banyak lagi la, Coldplay boleh kata semua lagu dia, and kadang-kadang Radiohead, my favourite is Creep..

And this metal cover of one of my favourite epic soundstrack is pretty good too, hilang ngantok..



Tapi this post i just want to share how one of the recent Taylor Swift's (me? Taylor Swift?) song feel so relatable to me..I mean i heard this song last year, but today i just learnt that the lyric spoke for my heart..



Hehe tak pernah pulak minat minah ni dulu sebab lagu dia semua sama je, tapi lately lagu dia jadi pop and got me interested.. lagu baru yang Bad Blood tu pon best gak, specially sebab video clip dia epic, siap ada my beloved Ellie Goulding dan Hayley William..



I totally love badass women..teehee~

0 comments:

Post a Comment

Bacalah walaupon senyap-senyap..Thanks kalau sudi komen